Termografi

6A-female-4hours-after-treatmentVi  tilbyr termografi-bilde i forbindelse med behandling. Vi bruker termografi for å få en visuell forståelse av kroppens tilstand. Denne måten å diagnostisere forskjellige tilstander på blir mer og mer vanlig innen medisin rundt om i verden, og som så mye annet innen alternativ medisin, har travsporten allerede tatt det i bruk. Et termografi-bilde vil avsløre om en muskel/ledd er betent eller ikke. I dag er det mange som får medisin mot betennelse som ikke er der.

På grunnlag av termografi bilde kan vi blant annet se blokkeringer og områder i kroppen hvor blodsirkulasjonen er dårlig eller at vevet er overspent. Blodsirkulasjonen og bildene er jevne og symmetriske hos friske mennesker, men hos mennesker med ulike plager, viser bildene asymmetri.

Gjennom meridian lære fra akupunkturen og soneterapi/refleksologi vet vi at kroppens overflate ofte gjenspeiler kroppens indre.

Ved hjelp av termografi bilde kan vi også kartlegge fremgang i behandlingene.  Allerede etter første behandling viser bildene som regel jevnere symmetri. Dette er en indikasjon på at behandlingen påvirker blodgjennomstrømningen og korrigerer kroppens informasjonsflyt, slik at kroppen bedre kan helbrede seg selv.

Termografi er helt ufarlig og gir ingen bivirkninger.