Sports massasje i Stavanger

Massasjeterapi

Dårlig kroppsholdning og statiske sittestillinger og psykiske spenninger kan gi bla hodepine, ryggsmerter, dovninger, strålinger i armer og ben og en følelse av at kroppen sliter pga spenninger og dårlig sirkulasjon.

I massasjeterapien er fokus satt på å bearbeide dårlig sirkulerte områder fra hode til tær med dyptgående massasje. Formålet er å skape god sirkulasjon slik at kroppen gis mulighet til egen restitusjon. I behandlingen bearbeides vev og muskulatur med massasje for å få i gang sirkulasjonene i underhudsvev, muskel- og skjellettstrukturer.

Kopping og vakuumterapi i Stavanger

Vakuum terapi /kopping

Kopping kan gi både dypvevs massasje ved bruk av vakuum eller stimulere til økt dannelse av nye og flere kapillærer ved å lage blå-merker i hudens overflate, formålet med dette er å gi økt blodsirkulasjon. Metoden bruker undertrykk til å bearbeide sirkulasjonen i huden/muskelaturen og kroppens indre organer der blodforsyningen er dårlig, for eksempel etter skade, langvarig stress, eller lange perioder med hard trening.

Kopping avgifter organer og bindevev på en svært effektiv måte.

 

6A-female-4hours-after-treatmentTermografi

Vi  tilbyr termografi-bilde i forbindelse med behandling. Vi bruker termografi for å få en visuell forståelse av kroppens tilstand. Denne måten å diagnostisere forskjellige tilstander på blir mer og mer vanlig innen medisin rundt om i verden, og som så mye annet innen alternativ medisin, har travsporten allerede tatt det i bruk. Et termografi-bilde vil avsløre om en muskel/ledd er betent eller ikke. I dag er det mange som får medisin mot betennelse som ikke er der.

På grunnlag av termografi bilde kan vi blant annet se blokkeringer og områder i kroppen hvor blodsirkulasjonen er dårlig eller at vevet er overspent. Blodsirkulasjonen og bildene er jevne og symmetriske hos friske mennesker, men hos mennesker med ulike plager, viser bildene asymmetri.

Gjennom meridian lære fra akupunkturen og soneterapi/refleksologi vet vi at kroppens overflate ofte gjenspeiler kroppens indre.

Ved hjelp av termografi bilde kan vi også kartlegge fremgang i behandlingene.  Allerede etter første behandling viser bildene som regel jevnere symmetri. Dette er en indikasjon på at behandlingen påvirker blodgjennomstrømningen og korrigerer kroppens informasjonsflyt, slik at kroppen bedre kan helbrede seg selv.

Termografi er helt ufarlig og gir ingen bivirkninger.