Nysgjerrig på Hårmineral Analyse? Håret gir deg svar!

Alle kan ha fordel av å ta en hårmineral analyse

Resultatene gir verdifull innsikt i egen helsetilstand

Er du trøtt? Hjelper ikke trening? Har du søtsug og "hjerne-tåke"? Har sexlysten dabbet av?

Dersom du føler deg dårlig uten å finne årsak eller du ønsker å forebygge sykdom og er interessert i egen helse så kan du ha mye å hente fra en hårmineral analyse. 

Analyseresultatet gir god innsikt i kroppens innvendige miljø og kan avdekke følgende:

  • Kroppens ernærings status. Du får en oversikt over mengden mineraler og tungmetaller i ditt hår. Dette kan gi verdifull informasjon om flere prosesser i kroppen.
  • Metabolsk typebestemmelse. Ut i fra mineral profilen får du en oversikt over din metabolske type. Rapporten skiller mellom 4 typer raske forbrenner og 4 typer langsomme forbrenningings-typer.
  • Viktige hormonbalanser. Ut ifra rapporten får du innsikt i effekten av hormoner fra skjoldbrusk kjertelen, bi-nyrene og bukspyttkjertelen. Stress og ublanser i blodsukker etterlater seg spor i mineral profilen.
  •  Hvor effektivt kroppen jobber med de ulike næringstoffene. Du får innblikk i hvordan kroppen omsetter karbohydrater, fett og proteiner.
  •  Tungmetall belastning. Kroppen skiller ut flere tungmetaller gjennom håret og utskillesen av disse vises i din håranalyse. Vi utsettes ALLE for tungmetaller i dag så det er ikke snakk om du har det eller ikke, men hvor godt du skiller de ut og hvor stor belastningen er.

Hårmineralanalyse  måler mengden mineraler i håret. Denne analysen speiler cellene i kroppen med visse begrensninger som det blir tatt hensyn til i analysen.

Trace Elements, Inc., i Dallas, USA analyserer hårprøven. De er verdensledende på dette området og er et internasjonalt autorisert laboratorium og kvaliteten i deres hårmineralanalyser er i særklasse. I laboratoriet gjennomgår hårprøve en mengde kjemiske og tempererte prosesser som gir en nøyaktig og avansert analyse av mineralinnholdet i kroppen.


Ta en analyse hjemme i dag. Det er så lett som   1 2 3. 

(....eller sett opp time via online booking og kom innom klinikken vår på Kilden Kjøpesenter i Stavanger:)

1

BESTILL OG BETAL

Bestill og betal analysen via ordreknappen nederst på denne siden.

Pris for test og konsultasjon er kr 2090.

2

KLIPP OG SEND

Klipp ca. 1 spise skje (150mg) av det innerste 3-5 cm med hår fra bakhode/nakke og send til oss. NB! Permanent/bleket hår kan ikke benyttes -> vent til det er litt ettervekst!

3

FÅ RESULTAT PÅ MAIL OG SETT OPP TIME FOR GJENNOMGANG

Etter ca 3-4 uker mottar du ditt eksemplar av analysen elektronisk, og du setter opp en time til konsultasjon for personlig veiledning enten på kontoret hos oss eller vi ringer deg til avtalt tid på foretrukket nummer.


Mineralene er livsviktige komponenter I kroppens mange  kjemiske reaksjoner.  

Zink: mangel ses hos de med nedsatt immunforsvar, spiseforstyrrelser eller personer med Candida. Zink er nødvendig i over 300 enzym– og hormon reaksjoner.

Magnesium: behøves for normal muskelfunksjon. Mangel assosieres med uro, søvnproblemer, angst og økt risiko for hjertefeil.

Kalium: viktig for normal næringstransport til cellene. Mangel kan forårsake muskelsvakhet, depresjon og apati.

Amerikanske og britiske tester gjort på kriminelle ungdommer med store adferdsforstyrrelser som aggresjon, voldelighet, hyperaktivitet (ADHD), og depresjoner, viste at samtlige ungdommer hadde vesentlige mineralmangler. Når de fikk de rette kosttilskuddene forandret adferden seg radikalt i løpet av kort tid.

Hvorfor brukes hår?
Hår er et utmerket vev å bruke for måling av kroppens mineralstatus, det er både enkelt og pålitelig. Kliniske undersøkelser har vist at en riktig innsamlet hårprøve avslører kroppens nivåer av både mineraler og tungmetaller.

En hårmineralanalyse avslører på en unik måte det indre miljø i kroppens celler over en lengre tidsperiode. Andre analysemetoder kan ha problemer med å vise dette.


For eksempel:
• Du kan ha et lavt kalsiumnivå som forårsaker sterk benskjørhet uten at det vil vises merkbare forandringer i en blodtest. En hårmineralanalyse kan derimot avdekke eventuelle mangler.
• Du kan lide av anemi lenge før en blodanalyse avslører det lave jerninnholdet. En hårmineralanalyse kan avsløre dette lang tid før kliniske symptomer foreligger.

En hårmineralanalyse er et utmerket hjelpemiddel for en lege/terapeut. I stedet for å gjette seg frem, gir analysene legen/terapeuten et komplett bilde av hver pasients personlige ernæringsstatus.

Med hver analyse følger et Skreddersydd Program både for kostveiledning og tilskudd

Dette programmet har som målsetning å korrigere eventuelle ubalanser slik at kroppen kommer raskest mulig tilbake i balanse. Man bør følge i 3 måneder.  Etter 3 måneder anbefaler vi at du tar en ny analyse. Denne analysen er vel så spennende som den første. Hva har kroppen klart å ta opp av det man hadde for lite av, og hva har den renset ut av det man hadde for mye av?

Sjekk din mineral balanse i dag

Du får skreddersydd rapport og personlig gjennomgang av ditt resultat

Du trenger ikke engang forlate huset. Du klipper håret selv, sender det til oss og vi ringer deg og går gjennom resultatet sammen med deg. Du får også en skriftlig rapport tilsendt før gjennomgangen slik at du kan lese og sette deg inn i resultatet på forhånd. 

Dette er hva du får for 2090,- kr​

  1. Analyse av ditt hår hos det anerkjent laboratorie Trace Elements (TEI)
  2. Individuell rapport (på Norsk og Engelsk) med tolkning av resultat og individuell kostholds veiledning
  3. 45 minutters personlig konsultasjon med Naturterapeut Silje Tuxen Thingvoll

Bestill og kom igang straks 

Send ditt hår inn i dag og få resultat og gjennomgang innen ca 3-4 uker! ..... Eller sett opp time via online booking og kom innom klinikken vår på Kilden kjøpesenter i Stavanger.

Veiledning om hvordan håranalysen skal tas og hvor den skal sendes følger etter bestilling.

Dersom du nettopp har bleket håret eller tatt permanent, anbefales det å vente til det er nok ettervekst til å ta prøve. I tilfeller der man ikke har hår på hodet kan kjønnshår eller negler benyttes. Si i så fall ifra om dette ved innsending.

"Kroppen er selvhelbredende og kan selv finne vei til balanse dersom forutsetningene for helbredelse legges til grunne."


P.S.: Du har (og har alltid hatt) mer kontroll over egen helse enn du tror.

En har (og har alltid hatt) mer kontroll over egen helse enn man tror.”